Unaniem


voetbal

Daar waar de Raad tot op het bot verdeeld was en is over de afwikkeling van het verbouwings- restauratieproject De Drom , zo eensgezind was de Raad in het accorderen van  het benodigde krediet  van € 1.045.000,- (ex BTW) voor de aanleg van drie kunstgras-velden op het sportpark Immerhorn.

De sportverenigingen dragen zelf €300.000 bij, de rest van de rekening wordt dor de gemeente opgepakt.

Lijst Quasten is altijd van mening geweest dat de sport en de verengingen die gebruik maken van het Immerhorn veel en veel te lang stiefkind  zijn geweest binnen deze gemeente en beschouwd werden als een sluitpost.

Het heeft al  jaren bakkeleien gekost om de kleedkamers  te laten opknappen, de verenigingen een subside te verstreken en de velden waren om te huilen zo slecht.

Nu is het dan eindelijk zover en kan er dit jaar nog begonnen worden met de aanleg van de zo vurig gewenste kunstgrasvelden om daarna stapsgewijs het hele sportpark op te knappen zodat men weer voor jaren en jaren weer vooruit kan.

Lijst Quasten wil dan nogmaals alle betrokken partijen feliciteren en complimenteren met de inzet wat tot dit resultaat heeft geleid.

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: