Praatje pot


 

 

Tegel29Na 2 uur behoorlijk kans en nutteloos debat op verzoek van de VVD , blijft *uiteraard* het raadsbesluit over de Rabobank *geen aankoop* overeind.
Vanavond was een schoolvoorbeeld hoe het niet moet als je een ‘spoeddebat’aanvraagt. Dan heb je namelijk iets in je achterzak zitten in de vorm van een voorstel, motie of iets dergelijks.

Er liggen 2 besluiten van de Raad *begroting 2015 met besluit verbouwing stadskantoor 3 ton , waar LQ tegen heeft gestemd, en besluit om de Rabo niet aan te kopen* als je wat anders wil, moet je iets op tafel leggen, makkelijk zat.

Er kwam niets uit de aanvragers van het debat en was het voornamelijk herkauwen van wat er eerder door verschillende fracties al naar voren was gebracht.
Het enige wat er kwam was een ad hoc motie van D’66 die *goh, daar zijn zijn jullie wel maanden te laat mee* ‘visie’ wilde over de front / back office, de SED en opschorting van aanbesteding verbouwing.
Daar had behalve de PvdA geen enkele fractie oren naar.

Kortom: Vanavond was een debatteren om het debatteren avond en zoals Lijst Quasten onder andere naar voren bracht; ‘Leuk jullie allemaal weer te spreken, maar het gaat natuurlijk helemaal nergens over. Dit is puur praatje pot.’

,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: