TUSSENTIJDS RECES….


Ook in februari/maart géén besluitvormingscyclus

Voor de raadscyclus van maart heeft  de  agendacommissie net als voor die in februari geen stukken vanuit het college aangereikt gekregen. Dit baart de agendacommissie zorgen. Om die reden is er contact met het college gezocht. Het college is gevraagd naar de redenen waarom er twee raadscycli achtereen geen stukken zijn aangeboden en wat de verwachtingen voor de rest van het jaar zijn.

 

Het college heeft aangegeven dat door de start van de nieuwe SED organisatie de ambtelijke organisatie in de maand december en januari vooral intern bezig is geweest met het daadwerkelijk verhuizen en het verdelen van de werkzaamheden over de nieuwe afdelingen waardoor de normale productie van (raads)stukken is achtergebleven. 

 

Een van de acties die is ondernomen is het opstellen van een termijnkalender voor onze raad. Deze is in concept gereed en wordt binnenkort met de agendacommissie uitgebreid besproken. In het concept wordt per maand aangegeven welke stukken het college verwacht aan ons als agendacommissie te kunnen aanleveren. Op deze termijnkalender waren voor de maanden februari en maart geen stukken opgenomen, terwijl de uiterste inleverdatum (14 januari) inmiddels is verstreken. Op basis van dit eerste concept van de termijnkalender heeft het college de agendacommissie wel aangegeven dat er een zo evenwichtig mogelijke planning van stukken over de resterende raadsvergaderingen zal plaatsvinden.

 

Namens de agendacommissie

, ,

  1. Voor spek en bonen « Pim's Prietpraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: