Formeren


images (2)

 

Het is behoorlijk stil geweest op het terrein vorming van een nieuw college van Enkhuizen, maar aanstaande maandagavond zal de informateur haar conclusies en aanbeveling presenteren in een openbare vergadering. Daarin zal naar voren komen dat Lijst Quasten verder niet zal participeren in de formatieronde.

Lijst Quasten heeft 1 maal een gesprek gehad met de SP, 2 maal met  de informateur en afgelopen woensdag met de beoogde coalitiepartners. Met name de laatste avond gaf ons een onbevredigend gevoel en hebben na overleg besloten op donderdag een mail te versturen dat wij voor zaterdag 12.00  naam en rugnummers wilden hebben voor beoogde wethouderskandidaten van het CDA en NE , aangezien daar voor Lijst Quasten breekpunten lagen. Wij willen geen  wethouders terug uit de periode tot 2013 en willen geen concessie doen op kwaliteit. Wij gaan voor (vak)kennis,kunde en stevig bestuur en niet voor een college waarbij wethouders puur voor de positie gaan.

Hedenavond heeft een ingelast overleg naar aanleiding van onze mail , de daarop volgende discussie in het overleg en  daar op volgend intern overleg geresulteerd in een mededeling naar de informateur en de initiatief nemende partij (SP) dat Lijst Quasten verder afziet van deelname aan de formatievorming.

,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: