Uitnodiging Informatieavond Recreatieoord Enkhuizer Zand


wp1140df85

Maandag 31 maart 2014 in De Nieuwe Doelen
19:30 – 20:00 uur – Inloop
20:00 – 20:30 uur – Presentatie: de ontwikkelingen tot nu toe
20:30 – 22:00 uur – Co-creatie: een open creatieve discussie met inwoners en specialisten, met mogelijkheid tot stellen van vragen en het inbrengen van nieuwe ideeën binnen de gegeven kaders
Doel van deze bijeenkomst is de deelnemers informeren over de huidige stand van zaken en op basis daarvan betrekken van de inwoners van Enkhuizen bij het opstellen van de randvoorwaarden voor de plannen. Met uw inbreng kunnen we de randvoorwaarden scherp krijgen voor de definitieve uitwerking. Deze bijeenkomst is onderdeel van een bredere raadpleging van de diverse belanghebbenden voor Recreatieoord Enkhuizer Zand. De verkregen informatie wordt besproken met de gemeenteraad en vervolgens verwerkt in een raadsvoorstel.  

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen vragen wij u om u aan te melden, dat kan door een e-mail te sturen naar: rez@enkhuizen.nl. 
Bent u lid van het stadspanel? Dan wordt u uitgenodigd via een enquête uw mening over dit onderwerp kenbaar te maken. Bent u ondernemer? Dan wordt u voor een andere bijeenkomst uitgenodigd.

, , ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: