Lijst Quasten > Zorg en Welzijn <


ZORG EN WELZIJN

 

hhPassende zorg en welzijn voor ouderen thuis

Lijst Quasten wil laten onderzoeken of er een samenwerkingsverband tussen de gemeente, zorgverzekeraar(s) en welzijnsaanbieders mogelijk is om de ouderenzorg zo in te richten dat ouderen zo lang en prettig mogelijk zelfstandig in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. 

Nieuwe fietsen voor wijkverpleegkundigen  Wijkverpleging

Lijst Quasten zet zich in voor meer zichtbare en laagdrempelige zorg in de wijken en buurten. De wijkverpleging is wat ons betreft daarbij de spin in het web. Zij werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners en kunnen snel en effectief hulp en zorg inschakelen wanneer dit nodig is.

download  WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) raad  

Lijst Quasten wil stimuleren dat meer belangengroepen die zich bewegen op het sociale vlak, deel uitmaken van de WMO raad. Deze is de gesprekspartner van het college en de  gemeenteraad om zo versnippering tegen te gaan en te komen tot één duidelijk adviesorgaan op gebied van zorg en welzijn.  De WMO-raad is belangrijk voor de burgers omdat zij samen met de gemeente richting geeft aan zaken die van invloed zijn op uw welzijn. Wij willen dus dat meer belangengroepen deel uit maken van die raad. Zodat uw belangen zo breed mogelijk vertegenwoordigd worden.   

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: