MOLENWEG


bord
Mooi nieuws wat gisteravond nog binnenkwam. Afgelopen donderdag was er een bewoners/infoavond met betrekking tot de herinrichting Molenweg. De nieuwe wethouder had daar richting de bewoners toegezegd hun bezwaren, opmerkingen en suggesties nog eens goed tegen het licht te houden en dan in de eerste week van maart een brief te laten uitgaan met een reactie op die aangedragen punten ondanks dat de aannemer 4 maart al de schop in de grond zou steken. Bewoners zijn tevreden en vooral aangenaam verrast dat er nu wél serieus is geluisterd, nagedacht en wordt gehandeld.

1.Daar waar eerst een groenstrook beoogd was tussen het AHplein en de Molenweg, komt een voetpad totdat de herinrichting van de AH-parkeerplaats plaatsvind. Ondertussen zal er weer onderhandeld worden met de AH wat er nog mogelijk is.Er komt dus een brede stoep aan de huizenkant en voorlopig een smal exemplaar aan de AH-kant

2.Er wordt nu itt tot de eerdere plannen, wél een trottoir aangelegd op de Noorder Boerenvaart om zo een veilige looproute te realiseren van en naar de school.

3. Er zal opnieuw met AH gesproken worden om de beoogde nieuwe inrit smaller te maken om zo de veiligheid te verhogen en het ‘tegen de richting rijden’ onaantrekkelijk(er) te maken.

4. Overlast van ‘stampgeluid’ door passerende voetgangers wordt opgelost door de trottoirtegels niet meer strak tegen de gevels te plaatsen en komt er een isolatiestrip tussen trottoir en stoeprand.

5. Na realisatie van herinrichting zal er monitoring plaatsvinden en waar nog knelpunten worden geconstateerd, zullen deze opgelost worden.

,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: