ONTDAAN


images

Het debat overde gewraakte toespraak in de Westerkerk vorige week  werd door dhr. Baas niet in de raad tijdens de vergadering aangezwengeld, maar tijdens het presidium wat een overleg is tussen de fractievoorzitters is welke normaal gesproken op een andere dag plaatsvind en op de raadsvergadering volgde.

Het was heel teleurstellend en buitengewoon jammer  om te moeten constateren dat  de burgemeester nog steeds van mening is dat zijn uitspraken geen reden zijn om richting de raad ook maar een flintertje toe te geven dat dit op zijn minst niet handig of netjes was. Niets van dat alles.

Helaas schoot de burgemeester in de verdediging toen de personen die  meer ontdaan waren door valse beschuldigingen die in het openbaar waren gedaan en later in de krant nog eens dunnetjes werden overgedaan, hem hierop aanspraken.

Nadat dhr. Noorman van de CU/SGP en ikzelf netjes doch kritisch hadden gereageerd, waarbij  dhr. Baas een aantal keren wilde interrumperen en Hans Langbroek ook wilde reageren,kreeg de laatste daar de kans niet meer toe omdat het ‘debat’ plotsklaps werd afgekapt met als argumenten dat het nu om ‘ een persoon ‘ ging, de schrijvende pers nog aanwezig was en het gesprek maar een andere keer achter gesloten deuren zou moeten  plaatsvinden.

Dat is eigenaardig, want  zonder man en paard re noemen in het openbaar vorige week, ging het daar wel degelijk óók over personen die deel uitmaken van de gemeenteraad en aan de waslijn te drogen werden gehangen.

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/enkhuizen-westfriesland/article20543013.ece/Baas-ontdaan-over-reacties-na-toespraak?lref=vpll

,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: