INFORMATIEAVONDEN BESTEMMINGSPLANNEN


plat

In De Drom van 9 januari jl. maakten burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen ‘Westeinde, ‘Bedrijventerreinen Enkhuizen’ en ‘Binnenstad en Havens’ conform artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 10 januari 2013, gedurende zes weken ter inzage liggen. Binnen deze termijn kunnen desgewenst door een ieder zienswijzen worden ingediend. De ontwerpbestemmingsplannen liggen ter inzage op het Stadskantoor (Hoogstraat 11) en ook op de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.enkhuizen.nl.

Vanwege de ter inzage ligging wordt er een inloopavond gehouden op 4 februari 2013 van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 te Enkhuizen. Tijdens deze avond kunt u de ontwerpbestemmings-plannen inzien en zijn medewerkers aanwezig om u vragen te beantwoorden.

Extra informatie ontwerpbestemmingsplan Binnenstad en Havens

In de toelichting van het in procedure genomen (ontwerp)bestemmingsplan ‘Binnenstad en Havens’ zijn de ‘Oude Haven’ en ‘Bierkade/Zilverstraat-Hoogstraat’ vermeld als toekomstige ontwikkellocaties. Op de website www.enkhuizen.nl zijn bij het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad en Havens’ de zogeheten verkenningen van beide locaties geplaatst. In deze verkenningen treft u een mogelijke, ruimtelijke ontwikkelingsrichting voor beide locaties.

Voorts treft u op dezelfde locatie op vermelde website de zogeheten ‘HERT-visie’ aan. HERT staat voor Havens, Economie, Recreatie en Toerisme. Dit document wordt eveneens aangehaald in de toelichting van het (ontwerp)bestemmingsplan. In de raadsvergadering van 3 juli 2012 is kennis genomen van dit document als inventarisatie- en analysenota van de stand van zaken op deze beleidsvelden. Het onderdeel ‘uitvoeringsprogramma’ in het document is dus (nog) buiten beschouwing gebleven.

, , ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: