GOUD DELVEN IN ENKHUIZEN


28 april 2012

“Wij staan met onze knieën in het goud alleen weten we het niet te delven.”, deze verzuchting slaakte Dick Beemster, winkelier, tijdens een bijeenkomst over winkelstraatmanagement.
Donderdagavond organiseerden de SP en Lijst Quasten een zeer goed bezochte bijeenkomst over dat onderwerp. Met als gast Nel de Jager. Mede onder haar leiding is de Haarlemmerstraat in Amsterdam succesvol opgeknapt en prijkt al jaren op de lijst van één van de beste winkelstraten in Nederland. Na een bezoek aan de stad en diverse winkeliers wist zij met prikkelende opmerkingen de aandacht van de ruim opgekomen middenstanders te trekken.

‘Winkelen is meer dan boodschappen doen. Dat laatste is voor veel mensen een vervelende bezigheid geworden. Mensen ‘shoppen’ doelgericht en willen dat het gezellig is ook al is dat laatste niet te omschrijven.’
‘De klant mag koning zijn, maar ik ben de keizer, is een verkeerde houding, pas je winkelformat aan de wensen van de klant aan’ aldus Nel de Jager.

bron:TVkrant Enkhuizen

*Deze succesvolle avond heeft  naar meer gesmaakt voor de ondernemers en zal een vervolg krijgen op 24 mei, waarbij de MKB als gastheer zal optreden. Daarnaast zal er nog een stadswandeling met burgemeester Jan Baas, Nel de Jager en zich inmiddels al aangemelde ondernemers plaatsvinden. Datum daarvoor zal nog vastgesteld worden.*

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: