ENKHUIZEN WEIGERT VOORWAARDEN DE NIJS


smc

De verbouwing en uitbreiding van het Sociaal Medisch Centrum (SMC) aan de Vijzelstraat in Enkhuizen wordt opnieuw uitgesteld. Dat is de gemeenteraad deze week in een besloten bijeenkomst verteld. Raadslid Stella Quasten (Lijst Quasten) was toen al naar huis. ,,Ik hoef geen informatie waar ik vervolgens toch niets over mag zeggen.’’

De gemeente dacht overeenstemming te hebben met projectontwikkelaar De Nijs over een gefaseerde uitvoering van het project. Totdat op 24 oktober kwam volkomen onverwachts een brief van De Nijs, waarin nieuwe eisen en voorwaarden werden gesteld. ’Die voor het college niet acceptabel zijn en nopen tot nader bestuurlijk overleg met De Nijs’, aldus B en W in een schrijven aan de raad.

Bron: NHD

06/11/2012

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: