BETOOG LIJST QUASTEN – EEN NIEUW EVENWICHT


EEN NIEUW EVENWICHT

DE TITEL VAN DIT BEREIKTE AKKOORD, ’ EEN NIEUW EVENWICHT’ HEEFT VOOR LIJST QUASTEN MEERDERE BETEKENISSEN EN DAN NOG NIET EENS ZOZEER MET DE FOCUS OP HET WOORD EVENWICHT, MAAR VOORNAMELIJK OP HET WOORD NIEUW.

EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUW AKKOORD, EEN NIEUWE COALITE, EEN NIEUW COLLEGE EN EEN NIEUW BEGIN WAARIN NIEUWE UITDAGINGEN LIGGEN MAAR OOK NIEUWE MOGELIJKHEDEN OM AAN DE HAND VAN DIT AKKOORD DEZE OUDE, PRACHTIGE MAAR HIER EN DAAR IN NOOD EN ONZEKERHEID VERKERENDE GEMEENTE EN HAAR INWONERS EEN BESTUUR TE GEVEN WAARBIJ RUST, STABILITEIT, OPENHEID EN DAADKRACHT VOOROP STAAN.

LIJST QUASTEN HEEFT DE LAATSTE MAANDEN ALS ZEER INTENS, MAAR VOORAL OOK ALS POSITIEF EN LEERZAAM ERVAREN. DAARBIJ KAN IK NIET ANDERS DAN CONSTATEREN DAT DOOR MIDDEL VAN WEDERZIJDS RESPECT, BEVLOGENHEID EN RUIMTE VOOR ELKAARS INBRENG HET MOGELIJK IS GEBLEKEN OM ONDANKS DE VERSCHILLEN CONSTRUCTIEF SAMEN TE WERKEN WAARBIJ DE SOCIALE AGENDA OVERDUIDELIJK ALS VERBINDENDE FACTOR AANWEZIG WAS.

ZAL HET MAKKELIJK WORDEN? NEE, DAT IS HET NOOIT, MAAR WIJ WILLEN NIET IN DE ACHTERUITKIJKSPIEGEL BLIJVEN TUREN NAAR WAT ACHTER ONS LIGT, MAAR DE BLIK VOORUIT WERPEN WAARBIJ IK DE HOOP UITSPREEK DAT DE GEHELE RAAD IN GEZAMELIJKHEID BEREID IS DIT TE DOEN.

LIJST QUASTEN HEEFT IN IEDER GEVAL VERTROUWEN IN HET VOORLIGGENDE AKKOORD WAT ALS RAADSPROGRAMMA DIENT EN IN DE CAPACITEITEN, INZET, KENNIS EN KUNDE VAN DE DADELIJK TE BENOEMEN WETHOUDERS, DIE IK VANAF HIER ALVAST EEN GOEDE SAMENWERKING MET ELKAAR MAAR VOORAL MET DE RAAD EN VEEL STERKTE EN WIJSHEID TOEWENS.

16–01-2013

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: