Antwoord schriftelijke vraag subsidie SMC


De beantwoording van de schriftelijke vragen betreffende de UNA-ISV subsidie voor het SMC (elders op dit log te vinden) kwam heden met rode tekst binnen. Tot mijn verbazing geen aanhef, geen ondertekening, helemaal niets. Ook was deze vraag niet op de website van de gemeente geplaatst. Weet niet wat ik hier nu van moet denken, maar ben er allerminst tevreden mee.

Antwoorden:                                                                                                     1. Door het college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland is bij brief van 3 augustus 2006 op  basis van het UNA-ISV programma 2006-2009 een reservering bekend gemaakt van een tekortsubsidie van € 400.381,– voor de uitvoering van het project "HOED-GOED in de binnenstad";                                                           

2.  Bij brief van 22 oktober 2007 heeft het college, in het kader van het aanleveren van nadere gegevens, juist vanwege het belang van de gezondheidszorg in Enkhuizen en in verband met bijzondere omstandigheden (zorgvuldige besluitvorming en val college) verzocht om uitstel te verlenen van de start van de werkzaamheden tot medio 2008. Ambtelijk is een signaal ontvangen dat uitstel van die verplichting niet als een onmogelijkheid wordt gezien. Van het definitief wegvallen van de UNA-ISV bijdrage is derhalve nog geen sprake.   

Wat moet ik me in vredesnaam voorstellen bij een "ambtelijk signaal"? Dat heeft in mijn ogen helemaal niets op zak, " derhalve nog niet" is ook al zo vaag. Ben met de manier van antwoorden niet tevreden en de beantwoording op zich roepen eigenlijk nog meer vragen op.  

 

 

,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: